• Orar L-V 10:00-18:00H
  • Sibiu, Romania
  • +40770185424
  • Orar L-V 10:00-18:00H
  • Sibiu, Romania
  • +40770185424

Despre Noi

Bun Venit La All Electrik

All Electrik este o companie spaniolă cu sediul în Meco – Madrid cu aproape 10 ani de experiență în cumpărarea și vânzarea de vehicule iar în ultimii 4 ani ne-am dedicat exclusiv mobilității electrice, comercializand doar vehicule electrice sau hibride, ceea ce ne face să le fim unici în Spania. Lucrăm în principal cu vehicule Tesla. În prezent, am livrat peste 150 de Tesla, ceea ce ne oferă o experiență vastă cu acest brand.

Dar acum o să vă spunem cum a început totul.

În 2013 am importat primul nostru vehicul, un Volvo V60 1.6 D din Belgia. De atunci, nu am încetat să importam vehicule pentru a ne satisface clienții.

La All Electrik știm că a existat un înainte și un după în modul nostru de lucru. Am marcat acea dată pe 10 ianuarie 2017.

A fost un moment istoric personal și în lumea vehiculelor electrice în general. A fost testul unui Tesla Model S P90D cu 640 de cai putere și accelerație de la 0 la 100 în doar 2,9 secunde.

A fost dragoste la prima vedere și după primii metri de drum s-a confirmat nebunia. Era clar că ne confruntăm cu mașina viitorului, dar a existat un mare dezavantaj: prețul. La acea vreme Tesla nici nu exista oficial în Spania  și totul a rămas un mare vis.

Și începem cu importatul celebrului Opel Ampera. Ne-a luat mult timp să-l vindem, deoarece piața nu cunoștea această mașină fenomenală. Cu toate acestea, patru luni mai târziu vândusem trei, în doar o săptămână!

Povestea a continuat cu niște Chevrolet Volt (fratele geamăn al lui Ampera) și multe alte Ampera. La scurt timp mai târziu, primul Tesla a sosit în sfârșit. Un Model S 85 cu pilot automat și 159.000 km. Un vehicul incredibil pe care îl livrăm în Jaen.

Așa s-a născut All Electrik, companie care a luat decizia de a importa și de a se dedica exclusiv vehiculelor electrice și hibridelor plug-in.

All Electrik se angajează în favoarea mobilității electrice durabile!

 — ION EMILIAN, Manager la All Electrik

Totul sunt avantaje

Cât poate valora mașina ta? De la All Electrik ne ocupăm de toate procedurile pentru a vă vinde mașina electrică sau hibrid plug-in. Contactează-ne!

La All Electrik lucrăm doar cu mașini 100% electrice sau hibride plug-in. Credem în mobilitatea electrica și lucrăm pentru a accelera tranziția la vehiculele electrice.

PARERI DE CLIENTI